Black Angus vlees

Op de Merwehoeve kunt u terecht voor heerlijk Black Angus vlees. Vlees van het Black Angus ras is gemarmerd en is daardoor zacht en heeft een volle smaak.

Op ons melkveebedrijf houden wij naast melkkoeien ook vleeskoeien van het ras Black Angus. Wij hebben de prachtige Black Angus dieren in onze weilanden lopen op een volledige grasrantsoen. Zodoende krijgen de dieren de tijd om te groeien en dit resulteert in een geweldige vleeskwaliteit. Vlees van het Black Angus ras is gemarmerd en is daardoor zacht en heeft een volle smaak.

Angus is een vleesvee-ras dat oorspronkelijk uit het oosten van Schotland komt. Angus-koeien zijn hoornloos en hebben korte poten. Onze Angus-koeien zijn zwart, maar er bestaan ook rode Angus-koeien. Met name in de Verenigde Staten eet men veel vlees van Angus-runderen. Tijdens een reis door Amerika zijn wij in aanraking gekomen met het Angus-ras. Angus-runderen staan bekend om hun gemoedelijke karakter en hun vermogen te kunnen opgroeien op schrale gronden. Het ras staat dicht bij de natuur en gedijt goed in natuurgebieden waar een grote variëteit aan kruiden- en grassoorten te vinden is. Onze Black Angus-koeien zijn kruislingen geboren uit onze Holstein melkkoeien.

Black Angus variatie pakket

10 kg | € 175,00

Hollandse Biefstuk 6 stuks van 150 gram
Kogelbiefstuk 4 stuks van 150 gram
Steak Tartaar 2 stuks van 125 gram (per 2 verpakt)
Gehakt 5 stuks van 400 gram
Black Angus Burgers 10 stuks van 150 gram (per 2 verpakt)
Braadlappen 4 stuks
Riblappen 4 stuks
Sucadelappen 4 stuks
Verse worst 12 stuks van 125 gram (per 2 verpakt)
Schenkel 2 stuks

Black Angus starters pakket

4 kg | € 75,00

Entrecote 2 stuks van 150 gram
Kogelbiefstuk 2 stuks van 150 gram
Black Angus burgers 4 stuks van 150 gram (per 2 verpakt)
Gehakt 3 stuks van 400 gram
Verse worst 8 stuks van 125 gram (per 2 verpakt)
Braadlappen 2 stuks
Riblappen 2 stuks

Black Angus gehakt pakket

5 kg | € 60,00

Gehakt 5 stuks van 400 gram
Verse worst 16 stuks van 125 gram (per 2 verpakt)
Black Angus Burgers 6 stuks van 150 gram (per 2 verpakt)

Naast bovenstaande pakketten kun je informeren naar het volgende vlees:

De belangrijkste reden voor onze verkoop van Angus-vlees is de kwaliteit van het vlees. Restaurants zetten het graag op de menukaart. Dit hangt samen met de “marmering” van het vlees: dunne lijntjes vet die door het vlees lopen. Vet heeft de eigenschap dat het smaak vasthoudt. Wij willen zo veel mogelijk mensen laten genieten van heerlijk Angus vlees!

Onze vleespakketten zijn te bestellen via mail black-angus@merwehoeve.nl Bellen of appen mag ook: 06-22562019 (Wim de Groot) De bestelling kunt u ophalen op de Merwehoeve! De verschillende vleessoorten zijn vacuüm verpakt en diepgevroren geleverd.